Det kan vara svårt att egentligen veta vilken råsaftscentrifug som man skall köpa – för det finns trots allt väldigt många på marknaden. Alla centrifuger varierar i prisbild och tillverkare, och att läsa recensioner eller tester kan vara ett bra sätt att komma fram till vilken som passar. Generellt kan man säga att bra och pålitliga råsaftscentrifuger lämnar lite rester och ger mycket juice. Men för enkelhetens skull har vi publicerat ett antal tips på rekommenderade råsaftscentrifuger som du kan hitta nedan.

råsaftscentrifug från lykkaPhilips Advance Collection HR 1869

Denna råsaftcentrifug är väldigt tyst och mycket lätt att montera. Dessutom har den en mycket bra passform samt ett utrymme för sladdförvaring – så du slipper jobbiga och trassliga sladdhärvor i köket. Denna modell blev även utsedd till bäst i test av ICA kuriren.

Pris: 1.595 SEK.

Köp den på Lykka.se

 

 

j300 råsaftcentrifugBraun J300

Även denna centrifug är mycket enkel att montera och ligger i en något lägre prisklass än modellen från Philips. Skillnaden är dock att det finns ett droppskydd, men bortsett från det så är även denna mycket smidig och tillbringaren rymmer hela 2 liter. Innehåller också en sladdvinda för kablarna.

Pris: 1199 Kr

Köp den på Ellos.se

 

Råsaftcentrifug från waveWave PJ08004 – Billigast!

Den här centrifugen från Wave är helt klart den billigaste och enligt användares utsago även väldigt prisvärd. Lite mindre tillbringare än de andra som finns representerade på sidan, och saknar vissa avancerade finesser. Men utöver det är det ett fullgott alternativ för den som bara vill ha sin juice på bordet och inte så mycket mer.

Pris: 559 kr

Köp den på halens.se

 

 

bosch mes300Bosch MES3000

Bland de lite mer exklusiva och dyra modellerna så sticker Bosch MES3000 ut. Den här råsaftcentrifugen skapar en mycket slät juice utan fruktkött. Dessutom har den en mycket smidig skumseparator inbyggd i kannan. Centrifugen är konstruerad i en hög kvalité och ger en lyxig känsla, på undersidan hittar du rejäla sugproppar som håller den på plats under tiden du centrifugerar frukterna.

Pris: 835 kr.

Köp den på CDon.com